YogaDans

Yogadans - flyt og harmoni.

Yogaens bevegelser og indre tilstedeværelse flyter sammen med musikken og rytmene, og inspirerer oss til å skape nye bevegelser og opplevelser. Kroppen, sjelen og livet omkring oss smelter sammen til en dans som bare er din, samtidig som vi skaper noe felles og identisk.

Dette er klasser fulle av kreativitet og skaperkraft, som kommer fra oss selv og det som skjer i øyeblikket. Kroppen får kjenne på en ny frihet, hodet får hvile og noe nytt og magisk vil oppstå.

Klassene passer for alle andre som er unge i sinn. Aldersgrense 13 år og oppover.

Du trenger ikke å ha praktisert yoga eller dans før.
Det du trenger er å være nysgjerrig, ha et genuint ønske om å skape og være åpen for livets muligheter og det som kan bevege deg akkurat nå.

Kurset går over 15 ganger, men deles i to.

Grunnleggende del. Fra 28.08 til 16. oktober. (7 ganger à 75 min)

Videregående del. Fra 23.10 til 11.12 (8 ganger `75 min)

Lærer er Line Vivian Lyng

Påmelding:
VIPPS 133 149 til Terapeutene på Høyden

Pris:
Grunnleggende del: kr 770,-
Videregående del: 880,-
(ungdom mellom 13 og 18 år får 25 % rabatt)

Bonus:
25 % rabatt på andre kurs og workshops i høst
Somatic Bodywork behandling, 90 min - kr 750,- (ord kr 1050,- )
30 min egenveiledning
Gratis deltagelse på yogaSOMATICS treningklasser og meditasjon på mandager kl 17.45.

Litt om Line Vivian Lyng
Hun er også SE-traumeterapeut, klinisk sosionom/psykoterapeut og Somatic Bodywork behandler i tillegg til biodanzalærer og yogalærer. Hun har jobbet med mennesker hele sin voksne liv. Hun har praktisert dans og bevegelse siden hun var ung, og er dedikert til alt som gir oss glede, flyt og nytelse i livet. Hun er opptatt av å se den enkelte, at alle skal føle trygghet og ha mulighet til å utvikle seg i sitt eget tempo. For å kunne gi til andre slik hun ønsker fortsetter hun og utvikle sin egen praksis og indre bevissthet gjennom meditasjon og kontakt med egne læremestere, samt å praktisere de verktøyene og tilnærmingene hun selv underviser i.

Back to Top