Høsten 2019 hos Terapeutene på Høyden

 

SOMMER YOGA

Onsdag fra 17.juli til 14. august kl 10.00 til 11.30

Mandag 29.juli, 5 og 12 august kl 19 til 20.30

Dette er kun drop-in klasser

Høstsesongen starter for alvor opp 19. august. (planene så langt)

Ukesklasser i yoga :

Mandager fra 19. august

-        kl 17.45 til 18.45. Klasser med meditasjon eller yogaSOMATICS treningsklasser, annenhver uke. Disse vil være inkludert for de som har sesongkort på yoga. Oppstart 2. september. Hva som blir hver uke vil vises i kalender på fb.siden/gruppen og Lines nettside www.linevivianlyng.no.

-        kl 19.00 til 20.30 - Restorative yogaSOMATICS for ro og hvile.

Onsdager fra 21. august

-        kl 10.30 til 12.00 OBS! NY TID Restorative yogaSOMATICS for energi og oppvåkning

-        kl 18.45 til 20.15 OBS! NY TID Restorative yogaSOMATICS/terapeutisk yoga for revmatikere. Medlemmer av NRF Moss og omegn har førsterett. (Andre kan bli med til vanlig pris)

Planlagte kurs og workshops

August

-        Yoga-dans, kurs for ungdom/unge i sinn. Onsdag 28.8 til 18.12 – 15 ganger

kl 17.15 til 18.30. – Yogaens bevegelser og indre tilstedeværelse vil sammen med musikk og rytme inspirere oss til å skape nye muligheter og opplevelser. Dette er klasser fulle av kreativitet og skaperkraft, som kommer fra oss selv og det som skjer i øyeblikket. – Se mer i event beskrivelsen

-        Biodanza høstsesong. Vi og livets mysterier: Torsdager fra 22.08 til 31.10                    kl 18.30 til 20.30. – Vi åpner oss for det som er nytt og spennende i livet med et nysgjerrig og åpent blikk. Slik inviterer vi oss selv inn i fellesskapet og lar det som er godt for oss slippe til. Musikken, dansen og møtene med alle de andre viser vei, og vi kan følge med der vi føler det er trygt og komfortabelt. – Se mer i event beskrivelsen.

September

-        Yoga dans og biodanza kurs fortsetter.

-        YOGA SPA. Søndag 1.september kl 17.00 til 20.00 – En kosekveld for kropp og sjel. Kos, rolig yoga, dans, musikk, egenomsorg, berøring, samvær, te og snacks. Her står samværet og nytelsen i sentrum.

-        TRE kurs (Tension Releasing Exercises). Tirsdag 3.9 til 24.9: Kurs over 4 uker               kl 18.00 til 19.30

Her lærer du øvelser for å frigjøre stress og dype spenninger i kroppen, som du senere kan bruke hjemme i din egen hverdag. Passer perfekt for deg som føler at du trenger å lære deg noe som kan hjelpe deg å roe ned i hverdagen på en effektiv måte. Samtidig som dette er noe som er fint for alle å lære seg. Se mer i eventbeskrivelsen.

-        Chakra workshop – Vekk din livskraft: Lørdag 21.september: kl 11.00 til 18.30      Chakraene er en betegnelse på den energien som går gjennom oss alle, og som gir oss kraft til å leve livet vårt slik vi ønsker. Chakrasystemet kan vi derfor ses på som senteret for vår livskraft. Når alle chakraene åpnes og livskraften flyter mest mulig fritt igjennom disse, vil vi oppleve mer glede og nytelse i livet. I denne workshopen begynner vi å kjenne på hvor det er flyt og harmoni i oss selv, og hvor vi trenger å åpne mer opp. Gammel visdom og moderne verktøy, meditasjon og indre kontakt med oss selv, dans, bevisst berøring og yogaSOMATICS inspirerte bevegelser hjelper oss på veien. – Se mer i eventbeskrivelsen

Oktober

-        Kurs «Leve med smerte – være i flyt»: Torsdager 10.10 til 31.10: kl 10.30 til 13.30.

Dette kurset har blitt avholdt 6 ganger tidligere. Tilbakemeldingene har gitt meg inspirasjon til å sette det opp igjen i høst, denne gangen over fire dager. Kurset er en opplevelsesreise inn i det som er godt, harmonisk og gir flyt og indre harmoni i oss. Du lærer litt om hva som skaper smerte, både fysisk og psykisk, men mest av alt er det å erfare hva som er godt for deg. På veien får du masse hjelp og støtte tilpasset deg. Se mer i eventbeskrivelsen.

Her er noen kommentarer fra tidligere deltagere på kurset; «Jeg har sovet godt hver natt allerede etter første gangen på dette kurset. Og til og med begynt å sove en time mindre enn jeg pleier, og allikevel er jeg uthvilt når jeg våkner»

«Jeg kan kjenne på at ting slipper. Men før det gjør det er det som om det blir litt vondere, men på en måte som ikke er skremmende. Det var godt å huske på at du har sagt at det er normalt»

«Dette er noe av det beste jeg har gjort for meg selv i hele mitt liv» - V

-        Kurs «Nærhet og berøring ved sorg og smerte». Helgen 12. og 13. oktober

På dette kurset vil du lære måter å være med, holde og berøre dine nære, og andre, når de trenger det som mest. Når vi lever med smerter og sorg trenger vi ofte en annen måte å bli holdt og berørt enn når vi er friske. Mange mennesker som lever med smerter og sorg forteller hvordan de savner de den nærheten som er der uten at de trenger å føle at de skal gi noe tilbake. Samtidig er det viktig at de nære føler at de kan bidra med noe godt, uten at de skal føle at de gjør noe «feil». Her

-        YOGA SPA: Søndag 27.10 kl 14.00 til 17.00 – Se beskrivelsen over

November

-        Biodanza vinter sesong oppstart 14.11 til 19.12, kl 18.30 til 20.30. Mer info kommer

-        Biodanza workshop: Lørdag 9.11: kl 11.00 til 18.30. Mer info om tema kommer.

Desember

-        Under planlegging: «Open up to your Magic Creation", workshop. Mer info kommer                                 Lørdag 14.12 kl 11 til 18.30

Line Vivian og Øivind

Alle arrangementene vil bli annonsert i gruppen «Body, Soma and Life» og siden til Terapeutene på Høyden på facebook. Du vil også finne info på Lines nettside og www.linevivianlyng.no og gruppen «Biodanza med Line»

Der vil dere finne all info dere trenger.

Vi er veldig takknemlig om dere deler til venner og kjente, og forteller om våre arrangementer.

Lik oss gjerne på facebook: Terapeutene på Høyden – for hele deg https://www.facebook.com/linebiodanza

Instagram – Terapineline

Bli gjerne med i facebook gruppen «Body, Soma and Life», der vi deler alle arrangementer og gir fortløpende oppdateringer. https://www.facebook.com/groups/149547139044758

For deg som vil følge ekstra godt med på biodanza er gruppen «Biodanza med Line» der du vil finne alt jeg deler vedr biodanza. https://www.facebook.com/groups/linebiodanza

Kontakt oss gjerne for spørsmål:

Line Vivian tlf 92 83 96 42 , mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øivind tlf 40 20 41 85, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Back to Top