Biodanza gruppe 2020 - fellesskap og livsglede

♥ lig velkommen til Biodanza

Biodanza handler om å være menneske, og skape fred og kjærlighet mellom oss og alt levende gjennom å omfavne det som er godt og nærende i livet.

Vil du føle at du hører til og blir annerkjent for den du er uansett hvor du kommer fra, og at du kan inkludere andre i ditt liv med tillit og aksept?

Vil du være med å skape et fellesskap der vi danser, deler, opplever, nyter og skaper sammen. Et sted der vi lærer hverandre å kjenne med aksept og kjærlighet, mens vi oppdager nye ting med oss selv og omgivelsene og har det fint og morsomt på veien?

Vil du føle deg mer vital, leken, kreativ og levende, der gleden og nytelsen har stor plass?

Biodanza hjelper oss å ta imot livet slik det er, og vite at det hele tiden endrer seg, Vi erfarer at livets flyt og vibrasjon kan slippe til selv når vi opplever sorg og smerte.

En klasse i biodanza kalles en vivencia. Musikken, dansen og samværet med de de andre helper oss å skape akkurat det vi ønsker å oppnå.

De som kommer til ukentlige klasser opplever ofte at de tar større del i sitt eget liv, at de stresser mindre, føler seg mer vel og er friskere både fysisk, psykisk og sjelelig.

Biodanza har rørt meg dypt, og hjulpet meg til å se på livet på en ny og bedre måte ♥

Disse klassene er grunnleggende klasser og passer for alle som vil bevege seg til musikk, være med andre og er litt nysgjerrig på det som er nytt i livet.

Du trenger ikke noe utstyr eller spesielle klær, men ha på noe som er godt å bevege deg i, og ta med en vannflaske. Vi danser helst barbein. Du kan ha på sokker som ikke sklir, men ikke sko.

Etter vivencia vil det alltid være rom for å snakke sammen og ta en kopp te :)

Har du noen spørsmål kontakt med Line på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller
tlf 92839642

PÅMELDING OG PRISER:
Sesong 20.01.20 til 09.03.20 (8 ggr à) kr 1500,-

Skoleungdom/studenter m/bevis og pensjonister kr 1200,-
Bevis kan kreves.

EarlyBird pris for påmelding før 31.12. kr 1350/1080. Kan bekreftes ved å betale depositum på kr 300,-, som ikke er refunderbart.


Du melder deg på her: https://www.deltager.no/line_vivian_lyng_20012020

Eller ved å betale til VIPPS 133 149 - Terapeutene på Høyden. Husk å merke med BIODANZAKURS

I utgangspunktet er det ikke Drop in. Kun for deg som har erfaring med biodanza. Da er prisen kr 230,- pr. klasse / Skoleungdom/studenter med bevis kr 170,-
Betales med VIPPS i døra.

Du kan melde deg på til enkelttimer her: https://10to8.com/book/xyluwo-free


Inkludert i kurs/sesongkort:
- 30 min egenveiledning.
- 20 % på en Somatic Bodywork behandling (normalt kr 1050.-)
- 20 % rabatt på andre kurs og workshops arrangert av oss denne våren.

Lærer er Line Vivian Lyng, som er utdannet og sertifisert fra Norsk biodanzaskole. Hun har undervist i biodanza siden 2014.
Hun har i tillegg lang erfaring fra arbeid med mennesker som terapeut, yogalærer og kroppsbaserte behandlinger.
Du kan lese mer om henne på nettsiden www.linevivianlyng.no eller på fb-siden til Terapeutene på Høyden.
Instagramnavn: Terapineline.

Bli gjerne med i gruppene "Biodanza med Line" og "Body, Soul and Life" her på fb om du vil følge med på hva vi tilbyr av kurs etc.

Biodanza: Vi og livets mysterie

♥ lig velkommen til biodanza i Moss.

Vi trenger å finne oss selv i samværet med de andre, se hvilke magiske skapninger vi er og hvilken magi vi sammen kan skape. Vi trenger å forstå at vi hører til og at alle betyr noe for helheten. Vi trenger å se hverandre, føle hverandre og anerkjenne hverandre som de vi er. Vi trenger hverandre for å hele oss selv, våre omgivelser og hele verden.

"Vi og livets mysterie" handler om å finne de mystiske forbindelsene som forener oss og hjelper å finne sammen som en menneskehet.

Bidanza er å åpne deg og la livet få utfolde seg.
Biodanza er å skape empati og kjærlighet mellom menneskene, naturen og hele universet.
Biodanza er å danse din dans til livet, slik det er for deg akkurat nå.
Biodanza er å la den indre gleden få fylle deg.
Biodanza er å tillate og anerkjenne det som er.
Biodanza er omfavnelsen av alt som gir deg mot til å være den du ønsker, leve der du ønsker og med de menneskene du ønsker.
Biodanza er å gjenoppdage livets kvalitet, mangfold og overflod.
Biodanza er å la deg omfavne av det som er godt og ta imot det du trenger.
Biodanza er å skape vitalitet, nytelse, kreativitet, kjærlighet så du kan leve slik du ønsker.
Biodanza er å la livets flyt og vibrasjon få slippe til, selv når du opplever sorg og smerte.
Bidodanza er å oppdage nye ting med deg selv, andre og omgivelsene.
Biodanza er å være nysgjerrig på det som kommer, selv når det er litt skummelt.
Biodanza er å skape tiltro til at livet vil oss vel.

"Skaperen av biodanza, Rolando Toro sa om biodanza:
Biodanza er ikke bare å danse!
Biodanza er å danse med en spesifikk mening og et bestemt mål!

Han kalte biodanza "The Poem of the Human encounter" , fordi det er en kjærlighetshistorie om menneskene og vår omfavnelse av hverandre.♥

Han sa også dette:
«Mennesket ser etter helse. Men helse er ikke nok. Glede er hva som er nødvendig.». Det er det aller viktigste vi skal skape sammen.

I biodanza kaller vi en klasse for vivencia og du lærer ingen trinn. Derimot inviteres du til å danse din dans til en intensjon om å oppleve. Hva du opplever er alltid individuelt, samtidig som invitasjonen indikerer en felles mellommenneskelig opplvelse. Alltid med et fortegn av kjærlighet, aksept og respekt for det som er.

Noen ganger danser du alene, andre ganger med en eller flere og atter andre ganger med hele gruppen. Musikken er fra alle sjangre og hele verden og er nøye utvalgt for å skape det vi ønsker.

Ha på klær som er gode å bevege seg i. Vi danser helst barbeint. Du kan ha på sokker som ikke sklir, men ikke sko.

  • Høres dette ut som noe du ønsker deg?
  • Ta kontakt så kan du bli med å skape dette sammen med oss :)    Vennlig hilsen

    Line Vivian, lærer`n

    Biodanzalærer er Line Vivian Lyng,

som er utdannet og sertifisert fra Norsk biodanzaskole og har undervist i biodanza siden 2014.
Hun er også SE-traumeterapeut, klinisk sosionom/psykoterapeut, yogalærer og Somatic Bodywork behandler. Hun har jobbet med mennesker med smerte, traume, stress og sorg hele sin voksne liv. Hun har praktisert dans og bevegelse siden hun var ung, og er dedikert til alt som gir oss glede, flyt og nytelse i livet. Hun er opptatt av å se den enkelte, at alle skal føle trygghet og ha mulighet til å utvikle seg i sitt eget tempo. For å kunne gi til andre slik hun ønsker fortsetter hun og utvikle sin egen praksis og indre bevissthet gjennom meditasjon og kontakt med egne læremestere, samt å praktisere de verktøyene og tilnærmingene hun selv underviser i.

Instagramnavn: Terapineline.


Bli gjerne med i gruppen "Biodanza med Line" https://www.facebook.com/groups/linebiodanza/ og/eller "Body,Soma and Life" her på fb om du vil følge med på alt vi tilbyr av kurs mm https://www.facebook.com/groups/149547139044758

Følg gjern Terapeutene på Høyden på fb https://www.facebook.com/linebiodanza


https://10to8.com/book/xyluwo-free

Back to Top