Leve med smerte - være i flyt kursinfo

LEVE MED SMERTE - VÆRE MED FLYT kurs

Vil du kjenne deg glad og levende til tross for smertene?

Smerte, både fysisk og psykisk, er en del av livet. Vi kan ikke unngå den, men den trenger ikke ha hovedrollen og styre livet vårt.

Ved å møte og anerkjenne smerten på en ny og varsom måte skapes kapasitet nok til at stress og spenninger kan roe seg ned. Tanker og bekymringer kommer til et sted av flyt og harmoni og vi begynner å kjenne på mer glede, flyt og nytelse i livet vårt.

Gjennom kunnskap og en helhetlig forståelse av hva vi mennesker trenger for å heles og opprettholde god helse er basisen. Yogisk og taoistisk filosofi og muligheter, sammen med meditasjon, mindfullness og kunnskap om fysiologi, kroppens funksjon og behov, traumeforståelse og tradisjonelle bevegelses- og berørings tradisjoner tas i bruk.

Vi lærer og erfarer en ny indre harmoni der kroppen kan finne trygghet og gis rom for nye muligheter og erfaringer, som hjelper deg å møte smertene uten å overveldes. Ikke minst lærer du hvordan du kan støtte deg selv så du kan ha fokus på det som gir deg glede, nytelse og flyt i livet, til tross for smertene.

Det handler om DEG, din kropp, dine opplevelser og behov!

Tepper, puter, klosser og alt annet som kan hjelpe kroppen til optimal bevegelse og støtte tas i bruk, sammen med eteriske oljer, musikk, rytme og chanting mm

Meld deg på her: https://www.deltager.no/leve_med_smerte_-_vaere_i_flyt_online_kurs_03082020

Kursholder er

Line Vivian Lyng
Somatic Experiencing traumeterapeut, klinisk sosionom, yogalærer, biodanzalærer, kropps-og berøringsterapeut.

Min store pasjon er at vi alle har rett til god helse, glede og nytelse i livet ♥

KONTAKT:
Tlf 92839642
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.linevvianlyng.no


Back to Top