Yoga

business woman meditating concept calm business work office happy worker business woman yoga pose lotus position cartoon 73635816

Mine yogatimer er inspirert av den veien jeg selv har gått med yoga og bevegelse. Jeg forholder meg til at våre bevegelser i minst like stor grad styres av kroppens indre opplevelser, sensasjoner og emosjoner, som av viljen. Jeg inviterer til å lytte kroppens intuisjon, hva og hvor den vil. Tilstedeværelse i det vi gjør øker vår evne til å bevege oss med smidighet, flyt og harmoni. 

All yoga handler om å roe ned hjernen, la tankekjøret ligge og bare være i kroppen, her og nå. I mine klasser, uansett form, tar jeg deg til et nytt nivå av dette. 

Jeg har som terapeut et traumebevisst og tilstedeværende fokus, der jeg prøver å se den enkeltes behov. Derfor ønsker jeg ikke ha store klasser. 

Gjennom posisjonene vi bruker og måten klassen blir fasilitert på, vil vi oppnå avspenning og dyp hvile selv når vi beveger oss fra ett sted til et annet. Kroppen oppnår en restitusjon, som er både helende og nærende, og den kan gi totalt slipp og heling kan skje. 

På kjøpet blir du mer fleksibel og smidig, får mer styrke og harmoni i både kropp og sjel. 

Du blir introdusert for eteriske oljer som støtter opp om din yoga praksis, og få erfare hvordan bevisst berøring, mindfullness og utvalgt musikk og lyd hjelper kroppen til enda mer tilstedeværelse og ro. 

 

YogaSOMATICS

I disse timene blir du invitert til å bevege deg mot en posisjon (asana), men veien dit er minst like viktig som målet. Slik får kroppen, eller rettere sagt nervesystemet og cellene, tid til å registrere hvor de skal og orientere seg slik at kroppen vet at det trygt å komme dit. 

Alle bevegelsene i yoga er opprinnelig inspirert av naturen og omgivelsene; dyr, planter og ikke minst små barn. I tillegg hentes inspirasjon fra omgivelsene rundt oss; luften, solen, månen, universet. Vi hører til, vi er alle en del av alt...Indras nett. Derfor er ingenting vi gjør likegyldig, fordi det påvirker alt det andre levende rundt oss <3 Velkommen

 

Restorative YogaSOMATICS med indre ro og tilstedeværelse - bare for deg <3

Dette er mediative, rolige og nærende yogaklasser der kroppen får tid til å slappe av, samtidig som du beveger deg i din egen rytme.En invitasjon til å komme til et sted med flyt og rolige bevegelser uten prestasjonskrav. Restorativ Yoga tar den tilstedeværelsen vi finner i andre typer yoga til et nytt nivå. Dette er en varsom yogaform, der målet er å gjenoppbygge det som blokkert og ta vare på det som er godt.

Restorative yogaSOMATICS er en fantastisk yogaform for alle som trenger å slappe helt av og hente seg inn. 

Dette er klasser som passer alle, om du er ny med yoga eller har praktisert lenge. Det er ingen krav til å være "flink" eller gjøre ting "riktig", men en invitasjon til å oppdage og la din kropp få bestemme hvor lang den kan være med i det som skjer.

Du får masse støtte og hjelp ut fra dine behov. Alle kan komme til disse klassene, også du som har smerter og utfordringer som trenger ekstra støtte og hjelp. 

Vi bruker tepper, puter, klosser og alt annet som kan hjelpe kroppen optimal bevegelse og støtte. Mange som kommer til disse timene opplever at de klarer å bevege kroppen på måter de ikke trodde fra før, og de føler seg mykere og mer fleksibel enn på mange år. Det gjelder også de som har praktisert yoga fra før .

 

Privattimer: 

På disse timene vil du få tett oppfølging og tilrettelegging ift dine behov. Du vil lære hvordan du kan bruke de forskjellige stillingene, asanas, slik at din kropp har best mulig utbytte av det. Har du spesielle behov vil jeg hjelpe deg å finne måter for deg å bevege deg og støtte kroppen din for best mulig restitusjon og smertelindring. 

På disse timene kan det være inntil 2 stykker. 

Send meg en forespørsel på kontaktskjema under KONTAKT MEG her på siden, eller book en forsamtale her  https://10to8.com/book/xyluwo-free/ .  Det et veldig fint om du sender meg ditt til nr eller email adresse, da vil jeg kontakte deg så fort som mulig for en prat før vi setter opp timen. 

Det er viktig for meg å vite litt om deg, så jeg vet litt om hva akkurat du trenger. 

 

Jeg har avtale med revmatikerforeningen i Moss, slik at dere som er medlem i MOOR får rabatt på timene 

 Alle kurs blir annonsert på facebooksiden til Terapeutene på Høyden - for hele deg: https://www.facebook.com/linebiodanza 

Du finner også fortløpende kurs og workshops her: https://www.kursagenten.no/skole/Terapeutene-pa-Hoyden

Har du spørsmål så send meg gjerne en mail på linebiodanza@gmail,com eller tlf 92839642 

 

 

Du kan også booke time her: https://10to8.com/book/xyluwo-free/

 

Back to Top