Restorativ - Helende Yoga

business woman meditating concept calm business work office happy worker business woman yoga pose lotus position cartoon 73635816

 

Restorativ Yoga tar den tilstedeværelsen vi finner i andre typer yoga til et nytt nivå. Dette er en varsom yogaform, der målet er å gjenoppbygge det som blokkert og ta vare på det som er godt.

Det handler om å roe ned hjernen, la tankekjøret ligge og bare være i kroppen, her og nå. Og er derfor en fantastisk yogaform for alle som trenger å slappe helt av og hente seg inn feks etter en hektisk dag på jobben. 

Gjennom posisjonene vi bruker og måten klassen blir fasilitert på, vil vi oppnå avspenning og dyp hvile. Kroppen oppnår en restitusjon, som er både helende og nærende. For å oppnå dette bruker vi en masse "props", dvs puter, bolstere, tepper, klosser etc, for å gi kroppen mest mulig støtte. Slik kan kroppen gi totalt slipp og heling kan skje. 

Restorative yoga, i den formen jeg underviser, kommer fra Somatic Yoga. Det har en dyp healende effekt på både det indre og ytre plan.

På kjøpet blir du mer fleksibel og smidig 

 

Privattimer: 

Du kan få privattimer i Restorativ yoga. På disse timene vil du få tett oppfølging og tilrettelegging ift dine behov. Du vil lære hvordan du kan bruke de forskjellige stillingene, asanas, slik at din kropp har best mulig utbytte av det. Og har du plager som trenger spesiell tilpasning vil du få hjelp til å finne de rette stillingene og måtene å bevege seg på for deg. 

På disse timene kan det være inntil 4 stykker. Slik vil alle kunne bli sett, stille spørsmål og få tett oppfølging. Prisen vil da være den samme, slik at dere kan dele på betalingen. 

Send meg en forespørsel på kontaktskjema under KONTAKT MEG her på siden, eller book en time her  https://10to8.com/book/xyluwo-free/ .  Det et veldig fint om du sender meg ditt til nr eller email adresse, da vil jeg kontakte deg så fort som mulig for en prat før vi setter opp timen. 

Det er viktig for meg å vite litt om deg, så jeg vet litt om hva akkurat du trenger. Derfor er det fint om du benytter deg av tilbudet om gratis forsamtale før du kommer. Eller vi bruker litt tid på dette på timen. 

Følg meg gjerne på min facebook Terapeutene på Høyden - for hele deg: https://www.facebook.com/linebiodanza 

 

 

Du kan også booke time her: https://10to8.com/book/xyluwo-free/

 

Back to Top