Terapeutene på Høyden - for hele deg

20171017 104636

 

"Terapeutene på Høyden" er klinikken til min mann og kollega Øivind Hjelle og meg. Vi holder til på Høyden i Moss kommune, derav navnet.

Vi ønsker å skape et rom der du vil føle deg velkommen, trygg og ivaretatt. 

Vi er begge psykoterapeuter med lang erfaring, med forskjellig utdannelse og erfaring, men der hele mennesket står i fokus. 

Vi tror på at vi trenger flere verktøy for å komme videre med våre liv når ting står i stampe. Disse verktøyene må supplere hverandre og kunne brukes til forskjellige oppgaver.  Derfor har vi flere metoder og tilnærminger å tilby deg, som vi bruker når det er behov og i forhold til hva du trenger. Vårt hovedfokus er at det er i kroppen vi lever, og skal vi være friske og sunne mennesker må vi forholde oss til at det er kroppen som trenger næring, energi og mulighet til å hele seg.

Vi har selvsagt taushetsplikt, med de unntakt som følger av loven. Både i kraft av vår profesjon og som godkjente terapeuter. 

Vi har ingen avtaler med NAV eller andre offentlige instanser, og skriver derfor ikke journal med mindre du ønsker det, men fører opp de punktene som er aktuelle for behandlingen når det er hensiktsmessig for å ha oversikt over progersjonen. Du har selvsagt innsyn i det vi har av personopplysninger om deg. Vi følger regelverket etter de nye personvernreglene i GDPR, og vil i utgangspunktet ikke ha andre opplysinger om deg enn det som er nødvendig for den terapeutiske relasjonen. 

Ønsker du å snakke med en av oss kan du kontakte oss her: 

Line Vivian Lyng,  tlf 92839642, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .  Løsningsfokusert samtaleterapi, SE- Somatic Experiencing traumeterapi, Biodanza, Somatic holistic Bodywork , Restorative og terapeutisk yoga mm

Øivind Hjelle, tlf 40204185,  mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Gestaltterapi, SE-Somatic Experiencing traumeterapi, TRE- tension release exercises, Reiki mm

Du kan også se etter ledige timer her:  

Du kan også booke time her: https://10to8.com/book/xyluwo-free/

 

 

 

Back to Top