Hva er det egentlig vi tilbyr deg?

 
Terapeutiske samtaler og behandlinger som forløser stress og traumer kroppen. Vår tilnærming er at skal vi heles må alt som er deg med. Din indre såvel som dine ytre opplevelser, din opfattelse av verden og det du ser for deg av fortid og fremtid, dine ønsker og bevegelser, dine følelser og emosjoner og det du oppfatter og forstår.
- Somatic Experiencing stress-og traumeterapi (SE) er som navnet sier terapi for å forløse stress og traumer i kroppen din. SE forholder seg til deg som et menneske med alt du har av oppevelser, fornemmelser, følelser, indre bilder av verden mm. Har du smerte et sted undersøker vi sammen med deg hva dette betyr, og hva du trenger for å gi slipp på smerten og det vonde som sitter fast.
 
- Løsningsningsfokusert samtaleterapi (LØFT) og Gestaltterapi
- TRE - tension releasing exercises, som er et sett med øvelser for å forløse stress og spenninger i kroppen.
- Somatic Bodywork, som er en helhetlig berørings behandling basert på tradisjonelle tilnærminger og teknikker. En behandling som hjelper kroppen til mer ro og hvile, som gir forløsning av spenninger og smerter. Basert på tradisjonelle metoder og teknikker. Les mer under "Våre tjenester". :)
- Energestisk healing, for å støtte opp om den helende prosessen.
- Yoga med fokus på helhet, helse og healing, med en somatisk, traumebevisst og terapeutisk tilnærming:
- Restorative yogaSOMATICS, for ro, balanse og ny vitalitet. Fantastisk for alle som ønsker å gi mer slipp og kunne gi seg hen til hvile på alle plan. Helende for deg med smerter og store spenninger i kroppen
- Yoga nidra, for å gå inn i deg selv og oppdage nye muligheter.
- YogaSOMATICS. Organisk, flytende yoga der kroppens egen bevissthet om hvordan den ønsker å bevege seg får rom. Å bevege seg mot et mål uten rigiditet og fastlåste mønstre, men samtidig vite hvor du skal. Nye muligheter som gir plass til mer fleksibilitet og smidighet.
- Meditasjon og mindfullness for indre kontakt med deg selv, og gjennom det skape mer trygghet og velvære i egen kropp.
- Biodanza, for deg som vil åpne deg for alt livet byr på, finne din indre stemme og inkludere deg i ditt eget liv og alt som omgir deg med omsorg og tilstedeværelse.
Dansen, musikken og gruppen er vårt verktøy.
Kurs, Workshops, Individuelle samtaler, terapi og sessions i ulike temaer.
Kontakt oss gjerne for info og sessions.
Line: Tlf: 92839642
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hjemmeside: www.linevivianlyng.no
Øivind: tlf 40204185
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Back to Top