Kan vi le og ha det gøy når det er så mye smerte?

Kan vi egentlig ha det godt og gøy når verden er så full av lidelse? 

 

https://www.facebook.com/linvivil/videos/10217554572248802/

Om å være i flyt, en video

Denen videoen er fra en livesending jeg hadde på facebook i juli 2019. 

Hva er det å være i flyt? 

Hvorfor er det så viktig? 

https://www.facebook.com/linvivil/videos/10217506593649367/

Immune Boost from Jin Chin

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fterapeutenepaahoyden%2Fvideos%2F2656923037766410%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="321" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Om å gi og ta imot egenkjærlighet

Om å gi og ta imot (egen)kjærlighet.

Mitt ønske for det nye året er at vi alle kan gi og ta imot mer kjærlighet, omsorg og varme.

Å gi og å ta imot er to dimensjoner av samme sak. Begge deler er like viktig!

Om du kun gir og aldri tar imot blir det ubalanse.

På samme måte som du gir til andre, og ønsker at de skal ta imot fra sitt hjerte, er det viktig at du gir til deg selv og tar imot fra ditt hjerte.

Om du lar være å opprettholde denne balansen tømmes du for god energi og overskudd.

Så sier du kanskje; det nytter ikke, jeg har ingen som kan gi til meg, eller til og med at du er ikke verdig å få. Men det er ikke sant!

Du har det viktigste menneske på jorden, som er der for deg og står deg nærmest, nemlig deg selv.

Utelater du deg selv i sirkelen av mennesker du ønsker å være der for, utelukker du ett menneske og setter det utenfor felleskapet. Tenker du dette avviser du muligheten for å ta imot, og gjør det vanskeligere for både andre og deg selv å gi til deg.

Derfor inviterer jeg deg til å gi deg selv det du vil gi til alle andre, og ta imot fra deg selv med samme åpenhet som du ønsker at andre skal ta imot fra deg <3

Jeg ønsker at du skal bety like mye for deg selv, som vi andre betyr for deg. Jeg vil at du skal fylle deg selv opp så du oversvømmes av kjærlighet til det flommer over og du har mer enn nok å gi til alle oss andre.

Du er deg selv nærmest. Det betyr at du er den første til å være der for deg. Det er det motsatte av å være egoistisk eller overfladisk. Det betyr at du setter deg selv så høyt at du forstår at du må fylle deg selv opp med egenkjærlighet for å være til stede for andre slik du ønsker. At du forstår at vi alle trenger å være fylt med kjærlighet for at menneskene skal få fred med hverandre, og ha respekt, aksept og anerkjennelse for hverandre uansett hvem vi er.

Vi trenger deg, slik du trenger oss.

Vi trenger at du verdsetter deg selv så mye at du vet at dine gaver er gode for oss!

Det jeg lover deg er at jo mer du gir, jo mer vil du få tilbake. Både fra deg selv og omgivelsene.

Og jo mer du tar imot, jo lettere vil det være for oss andre å gi deg av vårt overskudd <3

Her er noen tips for å gi deg selv kjærlighet.

  1. Være med hjertet

Bruk 10 minutter hver dag til å være med hjertet ditt. Si små kjærlige ord til hjertet, som om du snakker til et lite barn eller til din elskede.

-        Jeg elsker deg

-        Jeg ser deg

-        Jeg er her med deg

-        Jeg kjenner hvordan du har det

  1. Takknemlighet

Skriv ned tre ting hver dag som du er takknemlig for. Bruk litt tid til å se på det du har skrevet og ta det inn i hjertet ditt. Kjenn etter at det du skriver er sant for deg.

 

  1. Gi deg selv tid!

Sett av en halvtime hver dag som er bare din, der du ikke blir forstyrret. Skru av telefoner, TV og sosiale media, så du kan ta inn denne tiden i ditt hjerte.

-        Sitte stille og meditere, lytte til pusten din, en indre lyd eller en guidet meditasjon for <3

-        Gå en tur, legge merke til omgivelsene og kjenne beina dine mot bakken.

-        Trene, gjøre yoga, danse

-        Lytte til vakker musikk

-        Uansett hva det er så la det være som en gave til deg selv. Noe som betyr noe og er godt for deg. Noe som gir deg ro i kropp og sinn.

 

3.Ta imot

Fordi du fortjener det!

Ta imot det som kommer med åpenhet og tiltro. Kjenn etter og åpne deg for at den som gir gjør det fra sitt hjerte til ditt. På samme måte som du ønsker at dine gaver skal bli tatt imot. Takk for det du får fra ditt hjerte, og lytt til det om tvilen kommer. 

 

4. Kjenn etter hva det fineste du gir til andre er. Eller hva det fineste du ønsker å gi er – og gi det til deg selv <3

Godt Nytt år!

Hva er det egentlig vi tilbyr deg?

 
Terapeutiske samtaler og behandlinger som forløser stress og traumer kroppen. Vår tilnærming er at skal vi heles må alt som er deg med. Din indre såvel som dine ytre opplevelser, din opfattelse av verden og det du ser for deg av fortid og fremtid, dine ønsker og bevegelser, dine følelser og emosjoner og det du oppfatter og forstår.
- Somatic Experiencing stress-og traumeterapi (SE) er som navnet sier terapi for å forløse stress og traumer i kroppen din. SE forholder seg til deg som et menneske med alt du har av oppevelser, fornemmelser, følelser, indre bilder av verden mm. Har du smerte et sted undersøker vi sammen med deg hva dette betyr, og hva du trenger for å gi slipp på smerten og det vonde som sitter fast.
 
- Løsningsningsfokusert samtaleterapi (LØFT) og Gestaltterapi
- TRE - tension releasing exercises, som er et sett med øvelser for å forløse stress og spenninger i kroppen.
- Somatic Bodywork, som er en helhetlig berørings behandling basert på tradisjonelle tilnærminger og teknikker. En behandling som hjelper kroppen til mer ro og hvile, som gir forløsning av spenninger og smerter. Basert på tradisjonelle metoder og teknikker. Les mer under "Våre tjenester". :)
- Energestisk healing, for å støtte opp om den helende prosessen.
- Yoga med fokus på helhet, helse og healing, med en somatisk, traumebevisst og terapeutisk tilnærming:
- Restorative yogaSOMATICS, for ro, balanse og ny vitalitet. Fantastisk for alle som ønsker å gi mer slipp og kunne gi seg hen til hvile på alle plan. Helende for deg med smerter og store spenninger i kroppen
- Yoga nidra, for å gå inn i deg selv og oppdage nye muligheter.
- YogaSOMATICS. Organisk, flytende yoga der kroppens egen bevissthet om hvordan den ønsker å bevege seg får rom. Å bevege seg mot et mål uten rigiditet og fastlåste mønstre, men samtidig vite hvor du skal. Nye muligheter som gir plass til mer fleksibilitet og smidighet.
- Meditasjon og mindfullness for indre kontakt med deg selv, og gjennom det skape mer trygghet og velvære i egen kropp.
- Biodanza, for deg som vil åpne deg for alt livet byr på, finne din indre stemme og inkludere deg i ditt eget liv og alt som omgir deg med omsorg og tilstedeværelse.
Dansen, musikken og gruppen er vårt verktøy.
Kurs, Workshops, Individuelle samtaler, terapi og sessions i ulike temaer.
Kontakt oss gjerne for info og sessions.
Line: Tlf: 92839642
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hjemmeside: www.linevivianlyng.no
Øivind: tlf 40204185
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Back to Top